KORTSKRIVARE - PLASTKORTSKRIVARE

Pauner H-200e plastkortskrivare

- En hög kvalitet och hög hastighet plastkortskrivare med små yttre dimensioner, men höga egenskaperna.

Kortskrivare plastkortskrivare

Med ID-kortskrivaren är det enkelt och billigt att utskriva högkvalitativa ID-kort med bild och text, till exempel passerkort, medlemskort, besökskort, visitkort, kort med signaturplatta och mycket mer.

Plastkortskrivaren trycker mycket hög kvalitet färgfoto exakt utskrift med sublimering teknik i kreditkort-storlek. Korten är eleganta i utseendet och är mycket hållbara i vardagligt bruk.

ID-kortskrivaren är enkel och smidig att använda. Skrivaren har automatisk inmatning för 100 blanka plastkort. Plastkortskrivaren är också enkelt att ansluta via USB till en dator. Den valfria Ethernet-nätverk kan anslutas.

Pauner H-200e ID-kortskrivare levereras med allt du behöver för att utskriva högkvalitativa ID-kort. Leveransen innehåller ID-kortskrivare, lättanvänd programvara för kortlayout och utskrift, samt en USB-kabel. Färgband och blanka plastkort kan du beställa i den mängd du behöver.   

Vi kan leverera en valfri USB-dator ansluten kamera för porträttfotografering. Pauner H-200e plastkortskrivare kan också skriva ut färdiga bilder i filformat

För mer information kontakta oss.

Tel. +358 (0)40 5001 687  E-post: info (at) pauner.fi

Pauner H-200e kortskrivare

En hög kvalitet och hög hastighet plastkortskrivare med små yttre dimensioner, men höga egenskaperna.

Kortskrivare Pauner J800i

Retransfer - film överföring plastkortskrivare

För utskrivning av mycket stora mängder av kort. Lämpar sig bra till personalisering av fjärravläsningskort.