kassastol
Kassastol Pauner 102

Kassastol

Kassastol Pauner, med den korta delen av sitsen, är den perfekta kontorsstol för dem som arbeta i kassan. Denna arbetsstol passar lätt in i ett litet utrymme och ger arbetstagaren ergonomisk arbetsställning, som hjälper till att klara bättre av jobbet och behålla hälsan.

I den produktutvecklingen av kassastol Pauner har vi lyssnat noga kassaarbetarnas behov och användarupplevelsen. På detta sätt har vi utvecklat en ny typ av kassastol i vilken alla egenskaper är klar för att möta de krävande behov av att arbeta i kassan. Arbetsstol Pauner stöder nedre delen av ryggen mycket väl. På grund av det korta sätet kan stolen vända bra i små utrymmen. Den korta sitsen är också bra för ben cirkulation, eftersom stolen inte trycker ner på låret, precis som en vanlig stol. Pauner kassastols sittdynas framkant är rundad och sätet är bekväm och mjuk. Dessa funktioner hjälper till att fötterna inte somna i stillasittande arbete. Den finska kassastolen Pauner är mycket tålig.

Pauner kassastol lämpar sig för stationära arbetsstationer i butiker och bland annat i hotells receptioner såväl i restauranger.

Kassastol

kassastol justering

JUSTERINGSINSTRUKTIONER:

A: När du lyfter spaken kan du justera höjden på stolen

B: När du höjer spaken kan du justera avståndet mellan ryggstödet

C: När du höjer spaken kan du justera sitsvinkeln

D: När du slår på justerskruven moturs, då justering av ryggstödshöjden är upplåst och du kan justera ryggstödet till lämplig höjd. När du vrider justerskruven medurs, ryggstödets höjdjusteringen låser. Justera höjden på ryggstödet för att ge bästa möjliga svankstöd.

Kassastol ergonomi 

För mer information kontakta oss.

Tel. +358 (0)40 5001 687  E-post: info (at) pauner.fi

Kassastol Pauner med ett kort säte

Kassastol Pauner med den korta delen av sitsen har en rätt storlek och är ergonomisk.