korthallare_rsx450
Reelstrap

Reelstrap

Reelstrap är en ny, finurlig uppfinning från Finland. Den är speciellt praktisk för att föra med sig ID-kortet till arbetsplatsen. Med Reelstrap kan du bekvämt transportera nycklar och USB-minne eller mobiltelefon.

Bandet på Reelstrap justeras enkelt med bara en knapp till lagom längd. Då är ID-kortet längre upp, kortet stör inte medan du arbetar och texten på kortet syns bättre. Detta sätt lämpar sig Reelstrap utmärkt till användning på arbetsplatsen. När man behöver nyckel, är det lätt att justera Reelstrap till önskad längd. Efter arbetsdagen rullas bandet lätt in i sitt stiliga designerfodral, som kan sedan sättas i fickan eller läggas i väskan. Så är det lätt att ta Reelstrap i bruk nästa dag.

Reelstrap är kompatibel med nästan alla korthållare, så man kan lätt hänga ID-kortet till Reelstrap. Viktig fördel med Reelstrap är att man kan lätt justera bandet till önskad längd. Då är ID-kortet längre upp. På så sätt hindrar ID-kortet inte arbetandet, t. ex när man måste buga sig. När man använder traditionell nyckelband bumpar ID-kortet eller nyckeln ofta till tangentbordet t. ex eller när man har lunch, kan korthållaren träffa mat-talriken. Reelstrap löser det här problemet med hjälp av det justerbara bandet. ID-kortet syns också bättre när det är uppe. Det här gör att åtkomstkontrollens säkerhetsnivå förbättras.

Reelstrap

När du använder nyckeln i Reelstrap, kan du lätt med en tryck på knappen justera bandet till lagom höjd, så att du kan lätt föra nyckeln i låset. Efter användningen bara en tryck på knappen igen, och bandet returneras igen till önskad längd. Med Reelstrap kan du också föra med dig USB-minne.

När du använder Reelstrap med mobiltelefon ansluten till den, kan du lätt svara på samtal. Du kan använda Reelstrap runt halsen eller på sidan, så som en sash.

Det är också möjligt att göra logo personalisering till Reelstrap med flerfärgtryckning. På detta vis är den en ypperlig företagsgåva och bra reklam när dina medarbetare använder den.