img_2102_wx700_mat

Danglecase

 • Har din mobil någon gång slinkat ur händerna och fallit till golvet och gått sönder? Med dålig tur går mobilens ruta sönder, när mobilen faller till golvet. Elektronkomponenterna inuti mobilen kan skadas då mobilen faller på golvet.
 • Eller har du tappat din mobil någon gång? T. ex har den fallit ur fickan i taxin?
 • Har samtalet hunnit att bryta av innan du har hunnit och peta mobilen ur din ficka eller från väskan och svara på den?
  Vi har utvecklat en ny produkt, som löser alla dessa tidigare problem

Apparathöljet i DangleCase fastsätts genom att klicka det till mobilens bakpärm. Det finns en metal klips i DangleCase, med vilket man kan fästa det till ReelStrap, som är en ny praktisk, justerbar nyckelband-sash typisk hållarelösning. Reelstraps justerbara bärband kan man justera lätt till önskad längd med en tryck på knappen. Med hjälp av ReelStrap kan man hänga mobilen antingen framåt liksom en nyckelband/lanyard eller på sidan som en sash. Då följer mobilen behändigt med, och faller inte golvet eller försvinner inte. När mobilen är i DangeCase-ReelStrap, är det lätt att svara på den då den ringer, då man behöver inte peta den ur fickan. Vid behov får du båda händerna fria, då du kan hålla mobilen upphängd framför dig och använda högtalarefunktionen SMS:n och klockan är lätt att titta mobilen är i DangleCase. När du använder mobilens navigation, är det också behändigt och titta på kartan när mobilen dinglar i DangleCase. DangleCase är tillverkat ur hållbar plast, som skyddar mobilen från repa och bucklor.

Vid behov kan man transportera behändigt med ReelStrap arbetsplatsens id-kort, nycklar, USB-minne, med mera.
DangleCase är lätt att fästa till ReelStrap, och vid behov lösgöra. Dvs du kan använda DangleCase som ett vanligt skyddshölje. Och när du vill upphänga mobilen i ReelStrap, klickar du bara klipset till klipsringen.
DangleCase är tillgänglig för följande modeller: iPhone 5, 5S och 5C.

DangleCase ger många fördelar för användaren:

 • mobilen förs behändigt med. Speciellt i kvinnornas dräkter är det marginellt med fickor, så detta nya produkt löser saken.
 • mobilen hamnar inte att slinka ur händerna till golvet. Från många har mobilen fallit ur händerna till golvet och rutan har gått sönder. Somliga har även lyckats att fälla sin mobil till toaletten. Från DangleCase slinkar mobilen inte och den tappas inte heller i taxin.
 • det är lätt att svara när mobilen ringer när man behöver inte peta den från fickan eller väskan.
 • vid behov får man båda händerna fria, då man låter mobilen hänga fritt framför sig.
 • Vid behov kan man transportera behändigt med ReelStrap arbetsplatsens id-kort, nycklar, USB-minne, med mera.
 • om man behöver inte de extra fästen, kan man avlägsna dem.
 • sms:n och tiden kan man kolla lätt från mobilen som är fastsätt till DangleCase